Προώθηση Ιστοσελίδων – SEO – Διαφήμιση ιστοσελίδων

Το διαδίκτυο δε διαφέρει και τόσο από τον πραγματικό κόσμο. Ακριβώς όπως και σε οποιοδήποτε κοινωνικό πλαίσιο, οι άνθρωποι μέσω υπολογιστή ή mobile συσκευής σχολιάζουν,  κρίνουν, συνομιλούν.

Στόχος η 1η θέση στην πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων της google.

Προώθηση ιστοσελίδων και SEO. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα θέματα συζήτησης για όσους ασχολούνται επαγγελματικά με το internet ή θέλουν να το κάνουν.

Βασική ερώτηση όλων: Πως θα φέρω την σελίδα μου στην πρώτη θέση στη μηχανή αναζήτησης της google;

Και αναφερόμαστε στην google γιατί αυτή είναι που απολαμβάνει το μεγαλύτερο ποσοστό εμπιστοσύνης από τους χρήστες του διαδικτύου σε ολόκληρο τον κόσμο.

Φυσικά υπάρχουν και άλλες μηχανές, αλλά το σύνολο αυτών σε ποσοστιαία παγκόσμια κάλυψη δεν μπορεί να ξεπεράσει αυτό της google.

Με λίγα λόγια η google κυριαρχεί στο διαδίκτυο. Μέσα από αυτήν γίνεται όλο το παιχνίδι της κοινωνικής δικτύωσης, του εμπορίου και των αναζητήσεων σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Σύμφωνα με την google για να μπορέσει μια σελίδα να φτάσει ψηλά στην μηχανή της, χρειάζεται να πληρεί 4 βασικές προυποθέσεις.

Προώθηση ιστοσελίδων με SEO

Εμείς στην Avalon Web and Media ασχολούμαστε με την προώθηση ιστοσελίδων χρησιμοποιώντας SEO τεχνικές με άριστα αποτελέσματα.

Θα μπορούσαμε να διαχωρίσουμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προώθησης σε 2 κατηγορίες:

  • Τις InSEO ενέργειες: Είναι όλες οι απαραίτητες ενέργειες που πρέπει να γίνουν εντός της ιστοσελίδας κατά τη διάρκεια της κατασκευής ή και αργότερα, έτσι ώστε να είναι αναπτύξιμη στις μηχανές αναζήτησης.

  • Τις OutSEO ενέργειες: Είναι ενέργειες που γίνονται εκτός ιστοσελίδας μέσα από εργαλεία που μας προσφέρει το internet (social media, blogs, άλλες ιστοσελίδες) για να την βοηθήσουν να ανέβει πιο γρήγορα στις μηχανές αναζήτησης.

Πατήστε εδώ για να δείτε παραδείγματα από ιστοσελίδες συνεργατών μας που βρίσκονται ψηλά στην google με συγκεκριμένες λέξεις κλειδιά!