Για την Ατομική Επιχείρηση «ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Ν. ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ»,  ο σεβασμός και η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων αποτελεί δέσμευση. Κατανοώ και λαμβάνω σοβαρά υπόψη το γεγονός ότι είστε ενήμεροι και ενδιαφέρεσθε για τα προσωπικά σας δεδομένα.

Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων περιγράφει τις πληροφορίες που συλλέγουμε και εξηγεί τον τρόπο με τον οποίο η Ατομική Επιχείρηση «ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Ν. ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ»,   επεξεργάζεται τις πληροφορίες αυτές καθώς και το πώς μπορείτε να διαχειριστείτε και να ελέγχετε τη χρήση των πληροφοριών σας, σύμφωνα με τις διατάξεις του ελληνικού δικαίου και της ευρωπαϊκής νομοθεσίας περί προστασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα συμπεριλαμβανομένου του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (2016/679/ΕΕ), ευρέως γνωστός ως «ΓΚΠΔ», ο οποίος τίθεται σε εφαρμογή την 25η Μαΐου 2018.

  1. Υπεύθυνος Επεξεργασίας

Υπεύθυνος Επεξεργασίας για την τήρηση,  συλλογή, αποθήκευση και περαιτέρω επεξεργασία και χρήση των προσωπικών σας δεδομένων,  είναι η:

ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ «ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Ν. ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ»

ΠΑΤΗΣΙΩΝ 185, ΑΘΗΝΑ– ΑΤΤΙΚΗΣ – ΤΚ 11253

ΑΦΜ 123570684 – ΔΟΥ ΙΓ’ ΑΘΗΝΩΝ

Τηλ. 2108252104

Email : contact@avalon-web.gr

Σκοπός της παρούσας Πολιτικής προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα είναι η ενημέρωσή σας και η παροχή των σχετικών πληροφοριών σχετικά με την τήρηση, συλλογή, αποθήκευση, χρήση και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων καθώς και η παροχή πληροφοριών για τα σχετικά δικαιώματά σας.

  1. Συλλογή και χρήση των προσωπικών δεδομένων

Τα προσωπικά δεδομένα είναι πληροφορίες που σας ταυτοποιούν, όπως, ενδεικτικά, το όνομά σας, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή το τηλέφωνό σας. Η ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ «ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Ν. ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ», επεξεργάζεται τα εξής προσωπικά δεδομένα και για τους κάτωθι αναφερόμενους σκοπούς:

Όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μου  https://avalon.com.gr/, συλλέγω και αποθηκεύω την διεύθυνση ΙΡ, στοιχεία για το χρόνο εισόδου σας και την ονομασία του φυλλομετρητή σας.

Όταν μου στέλνετε μηνύματα μέσω της ιστοσελίδας μου https://avalon.com.gr/, συλλέγω και αποθηκεύω επιπλέον το ονοματεπώνυμό σας, το email και τηλέφωνο επικοινωνίας.

Όταν εκδηλώνετε το ενδιαφέρον σας για εγγραφή στο newsletter μέσω της ιστοσελίδας μου https://avalon.com.gr/, συλλέγω και αποθηκεύω το email σας. Σε αυτή την περίπτωση, σας αποστέλλεται αυτοματοποιημένο μήνυμα με σκοπό την εξακρίβωση της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης και της ενημέρωσής σας για τη δυνατότητα διαγραφής ανά πάσα στιγμή.

► Σημειώνουμε, ότι η συγκατάθεσή σας μπορεί να ανακληθεί ανά πάσα στιγμή και ελεύθερα.

  1. Τρόπος Συλλογής των προσωπικών σας δεδομένων

Συλλέγω τα προσωπικά σας δεδομένα όταν εκφράζετε το ενδιαφέρον σας και σας παρέχω απευθείας τις ιατρικές υπηρεσίες μου, ή όταν εισάγετε τα δεδομένα σας διαδικτυακά όταν επισκέπτεσθε την ιστοσελίδα μου ή όταν κάνετε εγγραφή στο newsletter μου.

  1. Αποδέκτες των προσωπικών σας δεδομένων

Δεν διαβιβάζω τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους, παρά μόνο ύστερα από συγκατάθεση σας για να σας παρέχουμε υπηρεσίες  : α) κατασκευής ιστοσελίδων, β) διαφήμισης σε ίντερνετ, τηλεόραση, ραδιόφωνο, γ) δημιουργίας τηλεοπτικών, ραδιοφωνικών, telemarketing videos, δ) γυρίσματος σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους και ε) παραγωγής τηλεοπτικών και διαδικτυακών εκπομπών, αλλά πάντοτε υπό προϋποθέσεις που εξασφαλίζουν πλήρως ότι τα προσωπικά σας στοιχεία δεν υφίστανται οποιαδήποτε παράνομη επεξεργασία, δηλαδή άλλη από το σκοπό της διαβίβασης σύμφωνα με τα παραπάνω. Ενημερώνω ότι οι ως άνω κατηγορίες αποδεκτών των προσωπικών σας δεδομένων δεν προβαίνουν σε καμία επεξεργασία των δεδομένων σας πέραν των ανωτέρω σκοπών διαβίβασης. Σε κάθε περίπτωση η ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ «ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Ν. ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ» εγγυάται ότι δεν θα προβεί σε διαβίβαση, κοινοποίηση, διάθεση κ.λπ. των προσωπικών σας δεδομένων σε τρίτους, χωρίς τη συγκατάθεσή σας, για οποιοδήποτε σκοπό ή χρήση. Ωστόσο, διατηρώ το δικαίωμα να κοινοποιήσω πληροφορίες που σας αφορούν, εάν η νομοθεσία με υποχρεώνει σχετικά ή εάν η κοινοποίηση αυτή απαιτείται από τους αρμόδιους κυβερνητικούς φορείς, από διοικητικές αρχές ή όργανα επιβολής του νόμου.

Σημειώνω πως απαγορεύεται ρητά η πρόσβαση προσώπων στα προσωπικά σας δεδομένα χωρίς εξουσιοδότηση, συμπεριλαμβανομένων των εργαζόμενων μου.

  1. Σκοποί Επεξεργασίας

Η ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ «ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Ν. ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ»  συλλέγει, τηρεί και επεξεργάζεται μόνο τα προσωπικά δεδομένα που είναι τα ελάχιστα και απολύτως αναγκαία για την επίτευξη του εκάστοτε σκοπού επεξεργασίας.

Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για τους παρακάτω σκοπούς:

Για σας εκδόσουμε τιμολόγια ή αποδείξεις.

Για σκοπούς προωθητικών ενεργειών, όπως emails που στέλνουμε σε όσους έχουν κάνει εγγραφή στο newsletter μας. Με την εγγραφή σας στο newsletter μου δηλώνετε ότι συμφωνείτε να συμπεριληφθείτε στην εξατομικευμένη λίστα αποδεκτών και να λαμβάνεται το newsletter μου και όλες τις πληροφορίες που περιέχονται σε αυτό. Για τον σκοπό αυτό, θα επικοινωνώ μαζί σας μόνο μέσω e-mail. Σε κάθε newsletter δίνεται η δυνατότητα στον παραλήπτη να δηλώσει ότι δεν επιθυμεί να λαμβάνει άλλα newsletters από εμάς (unsubscribe). Για να το κάνετε αυτό,  κάντε κλικ στην επιλογή  «Διαγραφή από τη λίστα επικοινωνίας» που περιλαμβάνεται στο newsletter που σας αποστέλλεται. Εμφανίζονται 3 επιλογές:

► Ακύρωση συνδρομής από αυτή τη Λίστα Αλληλογραφίας  (Προεπιλεγμένη)

► Ακύρωση συνδρομής από όλες τις Λίστες Αλληλογραφίας

► Δεν επιθυμώ να λαμβάνω καμία ηλεκτρονική επιστολή από αυτή την ιστοσελίδα στο μέλλον

και κάνετε κλικ στη λέξη «Διαγραφή»

Για την κατάρτιση προφίλ κατόπιν χορήγησης της συγκατάθεσής σας με σκοπό την εξατομίκευση υπηρεσιών.

Για περιπτώσεις που η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι απαραίτητη για τους σκοπούς έννομων συμφερόντων μας ή για σκοπούς συμμόρφωσής μας προς την εθνική ή/και ευρωπαϊκή νομοθεσία.

  1. Χρονικό διάστημα αποθήκευσης των δεδομένων σας

Τα δεδομένα που παρέχονται από εσάς θα τηρούνται / αποθηκεύονται από εμένα μόνο για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται για την εκπλήρωση του σκοπού για τον οποίο μου έχετε κοινοποιήσει τα δεδομένα σας και σε συμμόρφωση με τις κείμενες νομοθετικές διατάξεις.

  1. Πληροφορίες που αποθηκεύονται αυτόματα όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας/χρήση των cookies

Για να διευκολύνουμε τη χρήση του ιστοτόπου μου, χρησιμοποιοιώ «cookies». Τα cookies είναι μικρά αρχεία δεδομένων/κειμένου που αποθηκεύονται στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας ή της συσκευής σας από το πρόγραμμα περιήγησής σας και τα οποία είναι απαραίτητα για τη χρήση της ιστοσελίδας μου. Χρησιμοποιώ cookies για να κατανοήσω καλύτερα πώς χρησιμοποιείται η ιστοσελίδα μου και να προσφέρω καλύτερη πλοήγηση. Τα cookies που χρησιμοποιώ δεν αποθηκεύουν προσωπικά δεδομένα ή  προσωπικές πληροφορίες ικανές να οδηγήσουν σε ταυτοποίηση του προσώπου στο οποίο αφορούν και οι οποίες έχουν συλλεγεί με άλλο τρόπο. Εάν δεν επιθυμείτε την συλλογή πληροφοριών μέσω cookies, παρακαλούμε ρυθμίστε το πρόγραμμα περιήγησης διαδικτύου για να διαγράψετε όλα τα υφιστάμενα cookies από τον σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας, να μπλοκάρετε όλα τα cookies στο μέλλον και να λαμβάνετε προειδοποίηση προτού αποθηκευτεί ένα cookie. Περισσότερες αναλυτικές πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο εγχειρίδιο λειτουργίας του προγράμματος περιήγησής σας.

  1. Τα δικαιώματα σας

Μπορείτε να ασκήσετε τα παρακάτω δικαιώματα σύμφωνα με τους όρους και τις ειδικότερες προβλέψεις του ΓΚΠΔ:

Δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά σας δεδομένα, τα οποία επεξεργάζομαι, καθώς και σε πληροφορίες που αφορούν την επεξεργασία τους.

Δικαίωμα διόρθωσης των προσωπικών σας δεδομένων, σε περίπτωση ύπαρξης τυχόν ανακριβών στοιχείων ή σε περίπτωση που επιθυμείτε να επικαιροποιήσετε τα δεδομένα σας.

Δικαίωμα εναντίωσης στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων όταν υπάρχει έννομο συμφέρον, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματός σας για αντίρρηση στην αυτοματοποιημένη επεξεργασία των δεδομένων σας και επεξεργασία αυτών για σκοπούς εμπορικής προώθησης.

Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων, το οποίο σημαίνει να ζητήσετε τον περιορισμό της εν λόγω επεξεργασίας , εφόσον αμφισβητείται από εσάς η ακρίβειά των δεδομένων, έχετε αντιρρήσεις ως προς την επεξεργασία τους ή συντρέχει άλλος προβλεπόμενος στην σχετική Ελληνική ή Ευρωπαϊκή Νομοθεσία περί Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων λόγος.

Δικαίωμα διαγραφής των προσωπικών σας δεδομένων χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση κατόπιν σχετικού αιτήματός σας υπό τις προϋποθέσεις που ορίζει η σχετική κείμενη Ελληνική και Ευρωπαϊκή νομοθεσία περί Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων.

Ανάκληση της συγκατάθεσης. Στις περιπτώσεις που επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα βασιζόμενοι στη συγκατάθεσή σας, έχετε επίσης το δικαίωμα ανά πάσα στιγμή να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας χωρίς αυτό να επηρεάζει τη νομιμότητα της επεξεργασίας για το διάστημα πριν την ανάκληση της συγκατάθεσής σας.

Δικαίωμα ενημέρωσης για περιστατικά παραβίασης, εάν συντρέχει περίπτωση.

Δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην αρμόδια Ελληνική ανεξάρτητη αρχή, η οποία είναι η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, σε περίπτωση παράνομης επεξεργασίας των δεδομένων σας (http://www.dpa.gr/).

Για όλες τις παραπάνω περιπτώσεις, καθώς και για τις όποιες περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να μου στείλετε email με το σχετικό αίτημά σας, στην διεύθυνση e-mail: contact@avalon-web.gr ή να χρησιμοποιήσετε τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε αναρτημένη στον ακόλουθο σύνδεσμο:  ► https://avalon.com.gr/contact/

  1. Διαβίβαση προσωπικών δεδομένων εκτός της ΕΕ

Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε από εσάς δεν διαβιβάζονται ούτε υπόκεινται σε επεξεργασία εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

  1. Ασφάλεια δεδομένων

Έχω υιοθετήσει τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για τη νόμιμη συλλογή, επεξεργασία καθώς και για την αποτελεσματική προστασία των δεδομένων σας από απώλεια, αλλοίωση ή πρόσβαση τρίτων σε αυτά. Μεταξύ άλλων, έχω εφαρμόσει τα παρακάτω τεχνικά και οργανωτικά μέτρα και διαδικασίες για να προστατεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα:

η πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα περιορίζεται μόνο στον αριθμό των εξουσιοδοτημένων ατόμων

στα συστήματα IT που χρησιμοποιούνται για την επεξεργασία των δεδομένων διασφαλίζεται η πρόσβαση μόνο από εξουσιοδοτημένα προς τούτο άτομα

η πρόσβαση στα εν λόγω συστήματα IT παρακολουθείται προκειμένου να εντοπισθεί και αποτραπεί άμεσα η μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση

υιοθέτηση επιμέρους διαδικασιών διατήρησης προσωπικών δεδομένων και ασφαλούς διαγραφής/καταστροφής τους

Οι διαδικασίες και τα μέτρα ασφαλείας που εφαρμόζω βελτιώνονται συνεχώς προκειμένου να ακολουθούν τις τεχνολογικές εξελίξεις.

  1. Ενημέρωση και τροποποίηση

Η «ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ «ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Ν. ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ» διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί/ επικαιροποιεί επιμέρους τμήματα της παρούσας Πολιτικής, χωρίς υποχρέωση σχετικής προηγούμενης ενημέρωσης σας. Παρακαλώ να διαβάζετε πάντα την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, προτού χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα μας και τις υπηρεσίες μας, ώστε να ενημερώνεστε για την τρέχουσα έκδοση της Πολιτικής. Τελευταία ενημέρωση της Πολιτικής απορρήτου και προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα: 25.05.2018.”