Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Ο σχεδιασμός και η κατασκευή ιστοσελίδων δεν είναι απλά μια δουλειά για εμάς.
Ανήκουμε στους τυχερούς, που αγαπούν πραγματικά αυτό που κάνουν.

Ολοκληρωμένες υπηρεσίες Digital Marketing (κατασκευή ιστοσελίδων-φιλοξενία-προώθηση)

Η κατασκευή ιστοσελίδων αποτελεί σημαντικό κομμάτι της Avalon Web and Media. Στην εταιρεία μας ειδικευόμαστε στο digital marketing. Αυτό σημαίνει πως δεν σχεδιάζουμε απλά ένα όμορφο site, αλλά δίνουμε ιδιαίτερη σημασία και προσοχή στο λειτουργικό μέρος του, δηλαδή

 • στη διαχείριση
 • στην πλοήγηση
 • στην φιλικότητα προς τις μηχανές αναζήτησης
 • αλλά και στην εύκολη και άρτια παραμετροποίησή του σε όλες τις συσκευές

Μετά από 11 χρόνια πορείας στον χώρο και χάρη στην τεχνογνωσία και τις ιδέες μας, αποτελούμε συνεργάτες σημαντικών εταιρειών.

Μένουμε πάντοτε ενημερωμένοι και παρακολουθούμε τις εξελίξεις του ίντερνετ και της τεχνολογίας, ώστε μέσα από μεθοδικές κινήσεις να κάνουμε την ιστοσελίδα ή το eshop σας ένα αποδοτικό μέσο.

Παρέχουμε τεχνική υποστήριξη, φιλοξενία του site σας σε servers υψηλών προδιαγραφών (ανάλογα με τις ανάγκες σας), τις απαραίτητες τεχνολογικές αναβαθμίσεις, καθώς και την καταχώρηση domain names.

Web Portfolio

Website
Website
Website
Website
Website
Website
Website
Website

Αξίζει να δώσουμε την δέουσα προσοχή

Το ίντερνετ αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι της καθημερινότητάς μας και μπορεί να μετατραπεί σε ένα εργαλείο που θα αυξήσει την απόδοση και τον κύκλο εργασιών κάθε επαγγελματία.

Τα μυστικά της επιτυχίας

Η Avalon Web and Media έχοντας εμπειρία και γνώσεις στο internet marketing, σχεδιάζει ένα στρατηγικό πλάνο για την καλύτερη προώθηση των συνεργατών της.
Στα πλαίσια του συγκεκριμένου σχεδίου δίνουμε έμφαση:

1

Σχεδιασμός και κατασκευή ιστοσελίδων (web design, web development)

 • Ακούμε προσεκτικά το συνεργάτη μας, τι είναι αυτό που θέλει, πώς το φαντάζεται, αν υπάρχουν και ποια είναι τα πρότυπά του.

 • Αναλύουμε το προϊόν-υπηρεσία του, μελετάμε τα χαρακτηριστικά και επισημαίνουμε τα πλεονεκτήματά του, ενώ παράλληλα ερευνούμε τις αγορές στις οποίες απευθύνεται.

 • Σχεδιάζουμε την εμφάνισή του και τον τρόπο λειτουργίας του.

 • Ακολουθούμε όλες τις τεχνικές του content marketing στο πλαίσιο του SEO, για να έχει ανάπτυξη η ιστοσελίδα στις μηχανές αναζήτησης.

 • Προχωράμε στην κατασκευή δίνοντας έμφαση στην εύκολη διαχείριση της ιστοσελίδας από τον χρήστη.

 • Δημιουργούμε τα απαραίτητα social media και τα ενώνουμε με την ιστοσελίδα.

2

Όταν μιλάμε για κατασκευή ιστοσελίδων σήμερα, εννοούμε τον σχεδιασμό και την υλοποίηση responsive site.

Responsive Site: Το χρονικό των ανακοινώσεων
Στις 26 Φεβρουαρίου 2015 η Google (επίσημη ανακοίνωση) άλλαξε τα κριτήρια κατάταξης των websites στα αποτελέσματα αναζήτησης των mobile συσκευών.
Ξεκινάει να επιβραβεύει όσα είναι mobile-friendly και «καταδικάζει» εκείνα που δεν εξελίσσονται ακολουθώντας το mobile trend.

Στις 4 Νοεμβρίου 2016 (επίσημη ανακοίνωση) αναφέρει χαρακτηριστικά ότι άμεσος στόχος της είναι να εμφανίζει σε όλες τις συσκευές μόνο τα αποτελέσματα αναζήτησης των mobile συσκευών.

Responsive sites στα αποτελέσματα αναζήτησης των mobile συσκευών

Τι σημαίνει αυτό;
Από το 2016 μέχρι σήμερα βλέπουμε μόνο mobile-friendly αποτελέσματα σε όλες τις συσκευές. Πρακτικά αυτό σημαίνει πως όποια ιστοσελίδα δεν είναι rsponsive (δηλαδή φιλική προς τις mobile συσκευές) θα κατεβαίνει στην κατάταξη των αποτελεσμάτων στις μηχανές αναζήτησης (Google).

Δημιουργώντας ένα responsive site αυξάνεται το πελατολόγιο που προέρχεται από Mobile συσκευές!

Responsive Site είναι μία ιστοσελίδα που παραμετροποιείται ανάλογα με την ανάλυση και το μέγεθος της οθόνης (Κινητό, Tablet, Υπολογιστής) και ανεξάρτητα από το είδος της Τεχνολογίας (Android, Ios, Windows).

3

Κατασκευή eshop (ηλεκτρονικό εμπόριο)

Σε Ελλάδα και Κύπρο οι πωλήσεις μέσω διαδικτύου κάθε χρόνο ανεβαίνουν με ποσοστά που φτάνουν το 55% και το 71% αντίστοιχα.

Και στον υπόλοιπο κόσμο τα ποσοστά είναι εξίσου υψηλά. Κάθε χρόνο ο όγκος συναλλαγών στο ηλεκτρονικό εμπόριο θα αυξάνεται και είναι απόλυτα φυσιολογικό αφού ο αριθμός των χρηστών κάθε έτος εκτοξεύεται σε απίστευτα ύψη.
Εμείς προσεγγίζουμε την ηλεκτρονική αγορά μέσα από σύγχρονες μεθόδους, με στόχο της αύξηση των πωλήσεων και την δημιουργία μόνιμου πελατολογίου.

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα eshop με ωραία εμφάνιση και ένα σύνολο λειτουργιών όπως φίλτρα προϊόντων, δυνατότητα να δει ο χρήστης την φωτογραφία του προϊόντος σε μεγάλη ανάλυση, απλοποίηση της διαδικασίας παραγγελίας και άλλα.

Εκτός από τα παραπάνω εμείς θεωρούμε ότι ένα eshop πρέπει να δομείται σε λογικές και μεθόδους marketing, για να μπορεί να πείσει τον επισκέπτη πως εδώ είναι το σωστό μέρος για αγορές.

Δείτε eshops που έχουμε κατασκευάσει

4

Φιλοξενία ιστοσελίδων (hosting)

Στην Avalon Web and Media παρέχουμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών στο κομμάτι της φιλοξενίας της ιστοσελίδας σας, εξασφαλίζοντας ταχύτητα, ασφάλεια και λειτουργικότητα.

Κεντρικοί άξονες φιλοξενίας

• 99,9% uptime δικτύου: μπορείτε να είστε σίγουροι πως η ιστοσελίδα σας και οι λογαριασμοί email σας θα είναι πάντοτε Online

• ασύγκριτη ασφάλεια: με αναβαθμίσεις σε τακτά χρονικά διαστήματα και dynamic monitoring συνδέσεων, οι servers μας παρέχουν ασφάλεια με ισχυρά Hardware και Software Firewalls και προστατεύουν την ιστοσελίδα σας από hacking, intusion, brute forcing και spamming

• υψηλές επιδόσεις: εξασφαλίζετε ταχύτητα και αποδόσεις για κάθε επισκέπτη του site σας, μέσα από σύγχρονους servers υψηλού χρονισμού (32 πυρήνων)

5

Διαχείριση περιεχομένου (content management system)

Εύκολα, γρήγορα, τώρα και mobile.
Σε ένα σύγχρονο CMS ο διαχειριστής μπορεί να αλλάξει σχεδόν τα πάντα μόνος του, έχοντας ελάχιστες γνώσεις χρήσης υπολογιστή και ίντερνετ.

 • προσθήκη, τροποποίηση, διαγραφή κειμένων.

 • εισαγωγή, αλλαγή μεγέθους, τιτλοποίηση φωτογραφιών.

 • καταχώρηση videos με upload ή embed.

 • αποστολή και παραλαβή emails.

 • upload και download αρχείων (PDF, PPT, EXCEL).

 • αντικειμενοστραφής αλλαγές εμφάνισης σε μια υποσελίδα, με drag & drop λειτουργία.

6

Εκπαίδευση Step by Step

Μετά το τέλος των εργασιών κατασκευής της ιστοσελίδας παρέχουμε εκπαίδευση στο συνεργάτη μας ή σε εκπροσώπους του, για να διαχειρίζεται εύκολα την ιστοσελίδα.

7

Προώθηση ιστοσελίδων – SEO (Search Engine Optimization)

Όπως είπαμε και παραπάνω το να αναρριχηθεί μία ιστοσελίδα στις πρώτες οργανικές θέσεις με συγκεκριμένες λέξεις κλειδιά, χρειάζεται υπομονή, επιμονή και γνώση.

Η Avalon Web and Media ακολουθεί πάντα white hat τεχνικές για να ανεβάσει την ιστοσελίδα κάθε συνεργάτη της.

Σε αυτό το σημείο πρέπει να ξανά πούμε πόσο σημαντικό είναι να βρίσκεσαι ψηλά στις μηχανές αναζήτησης και κυρίως στην google.

Ας πάρουμε ένα τυχαίο παράδειγμα μιας λέξης Χ η οποία έχει 10.000 αναζητήσεις τον μήνα στην Ελλάδα.

Η στατιστική λέει πως λιγότερο του 30% αυτών, θα προτιμήσουν να επισκεφθούν τις ιστοσελίδες που διαφημίζονται στις πρώτες θέσεις της google (google ad words).

Το υπόλοιπο ποσοστό το μοιράζονται όσες ιστοσελίδες είναι στις οργανικές θέσεις της πρώτης σελίδας.
Άρα μιλάμε για περίπου 7.000 επισκέπτες που θα αναζητήσουν την λέξη Χ σε αυτές τις θέσεις.

Σκεφτείτε να είχατε και εσείς λέξεις που αφορούν το αντικείμενο σας στην πρώτη σελίδα. Μάλλον ακούγεται ωραίο.

Κάντε τους υπολογισμούς και ανακαλύψτε πόσο σημαντικό θα είναι για την ιστοσελίδα ή το eshop σας, να βρίσκεται ψηλά στις μηχανές αναζήτησης.

Δείτε αποτελέσματα SEO

8

Social Media

Με την χρήση των social media (facebook, twitter, instagram, youtube, video providers) ως μέσο διαφήμισης, δίνεται η δυνατότητα εξατομίκευσης του “brand name” και παράλληλα η ευκαιρία επικοινωνίας με υπάρχοντες αλλά και πιθανούς πελάτες με ένα πιο ”κοινωνικό” και άμεσο τρόπο. Ακολουθώντας τις αρχές του fishing marketing δημιουργούμε καμπάνιες στα social media, ενώ χάρη στο video marketing τον πιο σύγχρονο τρόπο διαδικτυακής διαφήμισης, γνωστοποιούμε το brand name του συνεργάτη μας γρήγορα και αποτελεσματικά.

Διαβάστε αναλυτικά